Wie ben ik?

Friendly Reflex is mijn praktijk, waarin ik al meer dan 18 jaar cliënten succesvol behandel. De behandelingen zijn gebaseerd op mijn ruime kennis van de voetreflextherapie, massagetechnieken, medische basiskennis, vele bijscholingen en uitgebreide ervaring met cliënten. Verder heb ik les gegeven in voetreflextherapie bij Sonnevelt opleidingen BV.

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik verder gaan leren en heb uiteindelijk Rechten gestudeerd. Ik heb enige jaren als juriste gewerkt. Mijn interesse in het menselijk lichaam had ik al van kleins af aan en ook hoe mensen denken, heeft altijd mijn interesse gehad. Waarom krijgt de een klachten en de ander niet? In de opleiding tot voetreflextherapie vond ik de aandacht voor zowel lichaam als geest terug. Ik heb in voetreflextherapie mijn plezier en voldoening gevonden. Ik vind het belangrijk om te zoeken naar de oorzaken van klachten. Ik merk in mijn praktijk dat veel klachten vaak een emotioneel aspect hebben en wanneer dat helder wordt, kunnen we (ook) daar aan werken.

Om ook het mentale stuk te behandelen heb ik mij ook verdiept in coachingsmethodieken. Ik merk in mijn praktijk dat mensen zich vaak niet bewust zijn van zijn/haar ondermijnende gedachten. Via verschillende methodieken krijgt men helder waarom ze doen wat ze doen. Het coachen werkt dus verhelderend bij de voetreflexbehandeling.

Verder vind ik het belangrijk dat jij als cliënt in een prettige omgeving tot rust kunt komen en jouw verhaal kan vertellen. Ik bied je een luisterend oor.

Mieke de Vriend, Friendly Reflex, Voetreflextherapie

We kijken samen naar de mogelijke oorzaken en welk behandelprogamma daar het beste bij past.

Friendly Reflex wordt erkend door veel zorgverzekeraars. De therapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekering.

Neem zonder enige verplichting contact met mij voor een toelichting of het maken van een afspraak. We kunnen dan bespreken of mijn manier van behandelen jou verder kan helpen…..